Cum alegi sacoul potrivit pentru diferite ocazii

 

Atunci când ne uităm la sacoul agățat pe umeraș din garderoba noastră, ne întrebăm când o să se ivească o ocazie specială sau o conjunctură formală ca să îl putem purta. Totuși, astăzi, sacoul a devenit o piesă vestimentară mult mai versatilă, fiind purtat atât cu pantaloni de stofă, cât și cu jeanșii noștri de toate zilele. Noi îți propunem să fii îndrăzneț sezonul acesta și să porți sacoul în stiluri și combinații diferite, cât mai interesante. Nu trebuie să aibă loc niciun eveniment deosebit, ci poate fi o zi ca oricare alta pentru a purta sacoul. Trebuie doar să găsești mărimea, croiala și stilul care este pe gustul tău.


Pentru combinații interesante care întorc priviri
Ce-ar fi ca sezonul acesta să ai un sacou care se potrivește chiar și în cele mai îndrăznețe ținute? Deși la prima vedere culoarea gri pare monotonă, de fapt ea este foarte versatilă, fiind potrivită nu numai diferitelor ocazii, cât și diferitelor ținute, mai mult sau mai puțin formale. Ieși din tiparele clasice și îndrăznește să combini sacoul nostru mult râvnit cu pantaloni chino de culoare albastră, crem, bordo sau chiar albi. Orice combinație este bine-venită!

Nimic nu se potrivește mai bine cu un sacou decât o pălărie! Dacă încă nu ai avut ocazia sau curajul să porți pălărie, a venit vremea să încerci această combinație. Cu siguranță îți va oferi un aer mai rafinat și un look mai atractiv.

 

  

Găsești acest sacou aici:
https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-w-wegener-jacket-nelson-5798-albastru.html

 

Business sau casual? De ce nu amândouă?

Dacă ești adeptul modelelor clasice, sacoul albastru nu îți poate lipsi din garderobă. Potrivit atât unor ținute office, cât și unor ținute casual, acest sacou îți va oferi un aer elegant și aranjat.

Pentru o ținută clasică și formală, alege să combini sacoul cu pantaloni de aceeași culoare. Totuși, dacă dorești să fii diferit, poți combina acest sacou cu pantaloni care au o nuanță mai deschisă, pentru a forma un contrast plăcut.

Silueta slim a acestui sacou îți va oferi un aspect elegant, în orice combinație.

 

Găsești acest sacou aici:
https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-w-wegener-jack-easy-5688-albastru.html

 

 

Cine are curajul să poarte crem?

Dacă ai luat înțeleapta decizie de a achiziționa un sacou crem, atunci ești norocos căci această culoare poate fi combinată cu absolut orice altă nuanță. Niște pantaloni chino de culoare verde închis sau bordo ar crea un contrast perfect pentru zilele de toamnă. Dacă încă mai vrei să profiți de zilele de vară, atunci poți combina acest sacou cu culori deschise. O cămașă sau niște pantaloni de culoare bleu, alb, crem sau orice altă nuanță deschisă vor face din ținuta ta într-una apreciată de toți cei din jurul tău.

 

         

 

Îți punem la dispoziție două modele diferite de sacouri crem: Kenny – regular fit și modelul Nelson – comfort fit.

Găsești sacourile aici:

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-wegener-kenny-5509.html

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-wegener-nelson-5403-crem.html

 

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre și nu uita că suntem doar la un click distanță! Urmărește site-ul nostru pentru noile colecții. Pentru mai multe sfaturi, te invităm să citești și următoarele articole de pe blogul nostru. Stay tunned!